Werken bij Van Leendert Transport B.V.

Wij zijn Van Leendert Transport B.V., dé transportpartner voor bedrijven en particulieren, nationaal en internationaal. Wij beschikken over een modern en uitgebreid wagenpark en ons team enthousiaste medewerkers is actief in onze vestiging in Broekhuizenvorst, Noord-Limburg.

Passie voor transport

Binnen Van Leendert Transport B.V. hebben we één ding met elkaar gemeen: Wij hebben passie voor vrachtwagens en vinden het belangrijk om deze door te geven. Onze chauffeurs toeteren als een kind daar om vraagt. Wij willen de magie van grote vrachtwagens in ere houden en zo veel mogelijk kinderen enthousiast maken voor ons beroep.

Liefde voor het boerenleven

Bij Van Leendert Transport B.V. hebben we respect voor de mensen die ons eten produceren. Dat betekent dat jij ook binding moet hebben met het boerenleven. We zoeken mensen die snappen dat als de bonen van het land moeten, ze ook meteen van het land moeten. Vers van het land, meteen naar de klant.

Vacature: Trekker-opleggerchauffeur

Als trekker-opleggerchauffeur krijg je energie van een goed geholpen klant en denk je altijd mee met de klant. Wij zoeken een vakman. Gewoon een trekker-opleggerchauffeur die ouderwets goed is in z’n vak.

Jij bent een koning in het tijdig en zorgvuldig ophalen van allerhande soorten containers op diverse plekken in onze provincie en soms daarbuiten. Tevens zorg jij ervoor dat er een blinkende nieuwe bak voor in de plaats komt te staan. Het sorteerproces daarna regelen jouw collega’s in ons sorteerstation in Broekhuizenvorst.

Heb jij het in je?

We zoeken een chauffeur die niet vóór, maar samen mét, onze klanten werkt. Ben of ken jij iemand die naast goede werklust ook op z’n tijd van een feestje houdt? En ben je sociaal én praktisch? Trek dan nu aan de bel 077-320 9700. Wij zullen de hoorn niet opleggen totdat we jou aan banden hebben gelegd.

Trekker-oplegger-chauffeur

Ben jij op zoek naar:

 • Fulltime baan in een prachtige sector
 • Afwisseling en uitdaging
 • Verantwoordelijkheid en vertrouwen
 • Een mooie carrière in de truckerswereld
 • Collega’s waar je trots op kunt zijn

Wij zoeken:

Een trekker-opleggerchauffeur die enthousiast wordt van onze collega’s en onze klanten. Wil je meer weten? Bel ons dan gewoon op: 077-320 9700. Nog beter? Kom gewoon eens langs!

Versterk jij ons team?

“Wij zoeken niet zomaar een chauffeur die producten van A naar B brengt. Wij zoeken iemand die meedenkt met ons bedrijf én met onze klanten.”

 • Werken bij Van Leendert Transport B.V. - 1
 • Werken bij Van Leendert Transport B.V. - 2
 • Werken bij Van Leendert Transport B.V. - 3


Vrachtwagenchauffeur: Heb jij het in je?

Wij krijgen energie van een goed geholpen klant en denken altijd twee stappen vooruit om te zorgen voor de best passende oplossing.

Wij verwachten van onze chauffeurs dat ze zelf-oplossend zijn, verantwoordelijkheid pakken en representatief voor Van Leendert Transport B.V. zijn. Wij nemen mensen aan, geen diploma’s. Sterker nog je hoeft bij ons niet eens in het bezit te zijn van een vrachtwagenrijbewijs. 


Geen vrachtwagenrijbewijs? Geen probleem!

Heb jij altijd leuk gevonden om te rijden? Wil jij van je hobby je beroep maken? Bij Van Leendert Transport B.V. kun je zowel fulltime als parttime als vrachtwagenchauffeur aan het slag. Geen vrachtwagenrijbewijs? Geen probleem! Binnen een half jaar heb jij je vrachtwagenrijbewijs binnen en rij je dagelijks door het mooie Noord-Limburgse landschap. Als jij ons team wil versterken, dan vergoeden wij alle opleidingskosten.

Wij bieden onze chauffeurs:

 • Verantwoordelijkheid en vertrouwen
 • Fulltime en parttime banen
 • Afwisseling en uitdaging
 • Collega’s waar je trots op kunt zijn
 • Een uitgebreid wagenpark
 • Opleidingsmogelijkheden

Wij zoeken:

Iemand die enthousiast wordt van ons beroep, onze collega’s en onze klanten. Iemand die initiatief neemt, ons opbelt en vraagt naar Marleen van Leendert: 077-320 9700.

Nog beter? Kom gewoon eens langs!