Werken bij Van Leendert Transport B.V.

Wij zijn Van Leendert Transport B.V., dé transportpartner voor bedrijven en particulieren, nationaal en internationaal. Wij beschikken over een modern en uitgebreid wagenpark en ons team enthousiaste medewerkers is actief in onze vestiging in Broekhuizenvorst, Noord-Limburg.

Passie voor transport

Binnen Van Leendert Transport B.V. hebben we één ding met elkaar gemeen: Wij hebben passie voor vrachtwagens en vinden het belangrijk om deze door te geven. Onze chauffeurs toeteren als een kind daar om vraagt. Wij willen de magie van grote vrachtwagens in ere houden en zo veel mogelijk kinderen enthousiast maken voor ons beroep.

Liefde voor het boerenleven

Bij Van Leendert Transport B.V. hebben we respect voor de mensen die ons eten produceren. Dat betekent dat jij ook binding moet hebben met het boerenleven. We zoeken mensen die snappen dat als de bonen van het land moeten, ze ook meteen van het land moeten. Vers van het land, meteen naar de klant.

Vacature: Haakarmvrachtwagen-chauffeur

Als haakarmvrachtwagen-chauffeur krijg je energie van een goed geholpen klant en denk je altijd mee met de klant. Wij zoeken iemand die net zo graag in de wagen zit als ernaast staat. En iemand die zich niet in, maar uit lastige situaties manoeuvreert.

Heb jij het in je?

Jij pakt wat je pakken kunt, maar wel met zorg en passie voor het vak. Een haakarmvrachtwagen vergt een ruwe bolster met een blanke pit. Iemand die desgewenst nog zelf de container met zijn of haar blote handen aanpakt, maar de voorkeur geeft aan de souplesse en het gemak van de haakarmwagen.

Ben jij een échte aanpakker die graag contact legt met onze klanten? Iemand die om kan gaan met haken en ogen, maar tevens nergens haken en ogen ziet?

Haakarm-containterauto-chauffeur

Ben jij op zoek naar:

 • Fulltime baan in een prachtige sector
 • Afwisseling en uitdaging
 • Verantwoordelijkheid en vertrouwen
 • Een mooie carrière in de truckerswereld
 • Collega’s waar je trots op kunt zijn

Wij zoeken:

Een haakarmvrachtwagen-chauffeur die enthousiast wordt van onze collega's en onze klanten. Wil je meer weten? Bel ons dan gewoon op: 077-320 9700. Nog beter? Kom gewoon eens langs!

Wegens uitbreiding van werkzaamheden zijn wij op zoek naar versterking voor ons team. Word jij onze nieuwste haakarmvrachtwagen-chauffeur?

“Wij zoeken niet zomaar een chauffeur die producten van A naar B brengt. Wij zoeken iemand die meedenkt met ons bedrijf én met onze klanten.”

 • Werken bij Van Leendert Transport B.V. - 1
 • Werken bij Van Leendert Transport B.V. - 2
 • Werken bij Van Leendert Transport B.V. - 3


Vrachtwagenchauffeur: Heb jij het in je?

Wij krijgen energie van een goed geholpen klant en denken altijd twee stappen vooruit om te zorgen voor de best passende oplossing.

Wij verwachten van onze chauffeurs dat ze zelf-oplossend zijn, verantwoordelijkheid pakken en representatief voor Van Leendert Transport B.V. zijn. Wij nemen mensen aan, geen diploma’s. Sterker nog je hoeft bij ons niet eens in het bezit te zijn van een vrachtwagenrijbewijs. 


Geen vrachtwagenrijbewijs? Geen probleem!

Heb jij altijd leuk gevonden om te rijden? Wil jij van je hobby je beroep maken? Bij Van Leendert Transport B.V. kun je zowel fulltime als parttime als vrachtwagenchauffeur aan het slag. Geen vrachtwagenrijbewijs? Geen probleem! Binnen een half jaar heb jij je vrachtwagenrijbewijs binnen en rij je dagelijks door het mooie Noord-Limburgse landschap. Als jij ons team wil versterken, dan vergoeden wij alle opleidingskosten.

Wij bieden onze chauffeurs:

 • Verantwoordelijkheid en vertrouwen
 • Fulltime en parttime banen
 • Afwisseling en uitdaging
 • Collega’s waar je trots op kunt zijn
 • Een uitgebreid wagenpark
 • Opleidingsmogelijkheden

Wij zoeken:

Iemand die enthousiast wordt van ons beroep, onze collega’s en onze klanten. Iemand die initiatief neemt, ons opbelt en vraagt naar Marleen van Leendert: 077-320 9700.

Nog beter? Kom gewoon eens langs!