Containerauto's

Onze containerauto’s worden hoofdzakelijk ingezet voor het vervoeren van afvalproducten. Voor ieder soort afval hebben wij de juiste afvalcontainer. Ook gebruiken wij deze auto's om zand en grind bij onze klanten te bezorgen. Past het in een container? Dan kunnen wij het voor u vervoeren!

 

Snel laden en lossen

In bepaalde situaties moet er snel gehandeld worden. Bij Van Leendert Transport B.V. denken we met u mee en stellen we ons uiterst flexibel op. Daarbij maakt het niet uit of het om een korte of lange afstand gaat.   

Wij beschikken over verschillende formaten containers voor een breed scala aan toepassingen. Voor iedere locatie hebben wij een passende auto en container tot uw beschikking.

Wilt u gebruik maken van een containerauto? Of heeft u vragen over uw situatie of over een specifiek soort afval? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs op onze locatie. 

Benieuwd hoe onze klanten onze diensten en service ervaren? Bekijk dan onze referenties.

Van Leendert Transport B.V.

Van Leendert Transport B.V. - Broekhuizenvorst, Limburg

Wij beschikken over een modern en uitgebreid wagenpark en ons team enthousiaste medewerkers is actief in onze vestiging in Broekhuizenvorst, Noord-Limburg. We zijn trots op onze uitgebreide klantenkring.

Over Van Leendert Transport B.V.

Contact

Van Leendert Transport B.V.
Ooijenseweg 14
5871 CA Broekhuizenvorst (Limburg)

Wegens werkzaamheden in de kern van Broekhuizenvorst, de route Broekstraat - Ooijenseweg nemen.

077-320 9700

Contact & openingstijden

Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag:
08.00 uur tot 17.00 uur

Op zaterdagen:
08.00 uur tot 12.00 uur

Op nationale feestdagen zijn wij gesloten.

Volg ons op