Van Leendert Transport

Facebook image

Van Leendert Transport bestaat 4⃣0⃣ jaar en dat moet gevierd worden! 🎉 In aanloop naar onze feestdag op zondag 22 september staan wij samen met onze (oud-)medewerkers stil bij 40 jaar Van Leendert. Van die 40 jaar, heeft jubilaris Freek Wismans de afgelopen 25 jaar volledig meegekregen.

Freek was 19 jaar toen hij bij van Leendert solliciteerde. Net geslaagd voor zijn chauffeursdiploma, begon Freek op 1 januari 1995 als chauffeur op de portaalcontainerauto. In die tijd was hij druk met het legen van containers en het leveren van zand en grind. Inmiddels is Freek verantwoordelijk voor het transport van diervoeders en organische, vloeibare reststromen en rijdt hij met zijn tankauto-combinatie door Nederland, België en Duitsland.

Naast zijn baan bij van Leendert, heeft Freek altijd fanatiek gevoetbald. Tegenwoordig is hij niet meer als voetballer op het veld te vinden, maar langs de zijlijn als leider van het voetbalteam van zijn zoon Juul. Voetbal is een passie van het gehele gezin Wismans. Ook de dames, partner Femke en dochter Lynn, zijn diehard fan van het Nederlands damesvoetbalteam. Onlangs bezochten ze samen een wedstrijd van de vice-wereldkampioenen. Daarnaast houdt Freek ervan om een biertje te drinken met vrienden, familie en collega’s én is hij dol verse frieten. Het komt dan ook goed uit dat een aantal van zijn collega's aardappelen rijden voor de fritesproductie ;) Oh ja, uiteraard wel met saté. Saté moet overal bij, wat hij ook maar eet.

Collega’s omschrijven hem als een ‘top-collega’ en daar zijn wij het volmondig mee eens!

Bekijk dit bericht op Facebook

Deel dit bericht


Volgende bericht Vorige bericht